::: Comanda ceai indian chippewa :::
Nume produsDescrierePret (RON cu TVA)
Ceai Chippewa anti cancer (18 plicuri) Ceaiul Indian Chippewa este un vechi tratament indian pe baza de plante descoperit de o sora medicala din Canada in timp ce trata o pacienta in varsta, din Anglia, pe la inceputul anilor 1920. Pacienta a fost tratata cu ceai Chippewa pentru cancer de san de catre un vraci indian cu 30 ani in urma. Pretul este pentru un bax de 18 plicuri de ceai de cate 30 g. Un singur plic este suficient pentru o cura de intretinere de 10 zile. Un bax este suficient pentru 6 luni cura de intretinere. Fata de achizitionarea la plic, cumparand la bax de 18 plicuri economisiti 180 lei in total. 1,089.00
Ceai Chippewa anti cancer (9 plicuri) Ceaiul Indian Chippewa este un vechi tratament indian pe baza de plante descoperit de o sora medicala din Canada in timp ce trata o pacienta in varsta, din Anglia, pe la inceputul anilor 1920. Pacienta a fost tratata cu ceai Chippewa pentru cancer de san de catre un vraci indian cu 30 ani in urma. Pretul este pentru un bax de 9 plicuri de ceai de cate 30 g. Un singur plic este suficient pentru o cura de intretinere de 10 zile. Un bax este suficient pentru 3 luni cura de intretinere. Fata de achizitionarea la plic, cumparand la bax economisiti 73 lei in total. 579.00
::: comanda kombucco orientalis :::
Nume produsDescrierePret (RON cu TVA)
KIT Kombucco Orientalis Cancer Clear Aceast KIT Kombucco Orientalis este optimizat special pentru pacientii bolnavi de cancer. Recomandam asocierea acestui produs cu Ceaiul Indian Chippewa. Impreuna aceste ceaiuri au fost cele mai eficiente pentru pacientii bolnavi de cancer. Kombucco Orientalis este o bautura folosita de peste 2000 de ani, cu zeci de efecte curative atribuite de mii de consumatori. Ea provine din China antica, din timpul dinastiei Tsin. Principiile active recomanda Kombucco Orientalis pentru cancer, boli ale sistemului digestiv, boli si probleme specifice femeilor, boli ale sistemului vascular si limfatic, matreata, apetit, imbunatatirea vederii, ajuta la reducerea dependentei de alcool, caderea parului, boli ale sistemului respirator, slabire etc. Fiecare KIT Kombucco Orientalis contine tot ceea ce aveti nevoie pentru a obtine acasa simplu si usor 20 litri bautura Kombucco Orientalis suficienta pentru 2 luni de cura. 379.00
KIT Kombucco Orientalis clasic Kombucco Orientalis este o bautura folosita de peste 2000 de ani, cu zeci de efecte curative atribuite de mii de consumatori. Ea provine din China antica, din timpul dinastiei Tsin. Principiile active recomanda Kombucco Orientalis pentru cancer, boli ale sistemului digestiv, boli si probleme specifice femeilor, boli ale sistemului vascular si limfatic, matreata, apetit, imbunatatirea vederii, ajuta la reducerea dependentei de alcool, caderea parului, boli ale sistemului respirator, slabire etc.

Aceasta este formula clasica a acestei bauturi folosita de peste 2000 ani.

Fiecare KIT Kombucco Orientalis contine tot ceea ce aveti nevoie pentru a obtine acasa simplu si usor 20 litri bautura Kombucco Orientalis suficienta pentru 2 luni de cura.
210.00
KIT Kombucco Orientalis Digestiv Kombucco Orientalis este o bautura folosita de peste 2000 de ani, cu zeci de efecte curative atribuite de mii de consumatori. Ea provine din China antica, din timpul dinastiei Tsin. Principiile active recomanda Kombucco Orientalis pentru cancer, boli ale sistemului digestiv, boli si probleme specifice femeilor, boli ale sistemului vascular si limfatic, matreata, apetit, imbunatatirea vederii, ajuta la reducerea dependentei de alcool, caderea parului, boli ale sistemului respirator, slabire etc.

Acest KIT are toate calitatile Kombucco Orientalis clasic, si in plus, proportiile in care sunt mixate plantele sunt optimizate special pentru a se obtine efecte sporite in tratarea problemelor sistemului digestiv (indigestie, colita, colita ulceroasa, constipatie, dureri abdominale, diaree, hemoroizi etc.). Este indicat mai ales in perioada sarbatorilor de iarna si dupa, cand organismul este supus "atacului" preparatelor culinare traditionale, de cele mai multe ori daunatoare.

Fiecare KIT Kombucco Orientalis contine tot ceea ce aveti nevoie pentru a obtine acasa simplu si usor 20 litri bautura Kombucco Orientalis suficienta pentru 2 luni de cura.
239.00
KIT Kombucco Orientalis Max Potent Aceasta noua varianta de KIT Kombucco Orientalis este optimizata pentru utilizarea de catre cei cu disfunctii sexuale in scopul eliminarii stresului si a cauzelor scaderii libidoului si a potentei sexuale. Kombucco Orientalis este o bautura folosita de peste 2000 de ani, cu zeci de efecte curative atribuite de mii de consumatori. Ea provine din China antica, din timpul dinastiei Tsin. Principiile active recomanda Kombucco Orientalis pentru cancer, boli ale sistemului digestiv, boli si probleme specifice femeilor, boli ale sistemului vascular si limfatic, matreata, apetit, imbunatatirea vederii, ajuta la reducerea dependentei de alcool, caderea parului, boli ale sistemului respirator, slabire etc. Fiecare KIT Kombucco Orientalis contine tot ceea ce aveti nevoie pentru a obtine acasa simplu si usor 20 litri bautura Kombucco Orientalis suficienta pentru 2 luni de cura. 269.00
KIT Kombucco Orientalis Smart Plus Kombucco Orientalis este o bautura folosita de peste 2000 de ani, cu zeci de efecte curative atribuite de mii de consumatori. Ea provine din China antica, din timpul dinastiei Tsin. Principiile active recomanda Kombucco Orientalis pentru cancer, boli ale sistemului digestiv, boli si probleme specifice femeilor, boli ale sistemului vascular si limfatic, matreata, apetit, imbunatatirea vederii, ajuta la reducerea dependentei de alcool, caderea parului, boli ale sistemului respirator, slabire etc.

Acest KIT are toate calitatile Kombucco Orientalis clasic, si in plus, proportiile in care sunt mixate plantele sunt optimizate special pentru a se obtine efecte sporite in capacitatea de invatare, limpezimea mintala, capacitatea de memorare, activitati intelectuale intense. Este indicat in special persoanelor cu functii de decizie, elevilor si studentilor, persoanelor ce doresc sa aiba o minte limpede si sa se concentreze mai usor, actorilor ce trebuie sa invete texte s.a.

Fiecare KIT Kombucco Orientalis contine tot ceea ce aveti nevoie pentru a obtine acasa simplu si usor 20 litri bautura Kombucco Orientalis suficienta pentru 2 luni de cura.
289.00
KIT Kombucco Orientalis Super Slim Kombucco Orientalis este o bautura folosita de peste 2000 de ani, cu zeci de efecte curative atribuite de mii de consumatori. Ea provine din China antica, din timpul dinastiei Tsin. Principiile active recomanda Kombucco Orientalis pentru cancer, boli ale sistemului digestiv, boli si probleme specifice femeilor, boli ale sistemului vascular si limfatic, matreata, apetit, imbunatatirea vederii, ajuta la reducerea dependentei de alcool, caderea parului, boli ale sistemului respirator, slabire etc.

Acest KIT are toate calitatile Kombucco Orientalis clasic, si in plus, proportiile in care sunt mixate plantele sunt optimizate special pentru a se obtine efecte sporite in reglarea metabolismului si mai ales in curele de slabire. Este indicat in special persoanelor cu probleme de greutate, obezitate, celulita, dar si celor care doresc sa ajunga la greutatea si silueta optima, pe cale naturala.

Fiecare KIT Kombucco Orientalis contine tot ceea ce aveti nevoie pentru a obtine acasa simplu si usor 20 litri bautura Kombucco Orientalis suficienta pentru 2 luni de cura.
259.00
::: Produse ANTI-CANCER :::
Nume produsDescrierePret (RON cu TVA)
Ceai Chippewa 18 plicuri Anti-Cancer Ceaiul Indian Chippewa este un vechi tratament indian pe baza de plante descoperit de o sora medicala din Canada in timp ce trata o pacienta in varsta, din Anglia, pe la inceputul anilor 1920. Pacienta a fost tratata cu ceai Chippewa pentru cancer de san de catre un vraci indian cu 30 ani in urma. Pretul este pentru un bax de 18 plicuri de ceai de cate 30 g. Un singur plic este suficient pentru o cura de intretinere de 10 zile. O cutie este suficienta pentru 6 luni cura de intretinere. Fata de achizitionarea la plic, cumparand la bax de 18 plicuri economisiti 180 lei in total. 1,089.00
Ceai Chippewa 9 plicuri Anti-Cancer Ceaiul Indian Chippewa este un vechi tratament indian pe baza de plante descoperit de o sora medicala din Canada in timp ce trata o pacienta in varsta, din Anglia, pe la inceputul anilor 1920. Pacienta a fost tratata cu ceai Chippewa pentru cancer de san de catre un vraci indian cu 30 ani in urma. Pretul este pentru un bax de 9 plicuri de ceai de cate 30 g. Un singur plic este suficient pentru o cura de intretinere de 10 zile. Un bax este suficient pentru 3 luni cura de intretinere. Fata de achizitionarea la plic, cumparand la bax economisiti 73 lei in total. 579.00
KIT Kombucco Orientalis Cancer Clear (anti-cancer) Aceast KIT Kombucco Orientalis este optimizat special pentru pacientii bolnavi de cancer. Recomandam asocierea acestui produs cu Ceaiul Indian Chippewa. Impreuna aceste ceaiuri au fost cele mai eficiente pentru pacientii bolnavi de cancer. Kombucco Orientalis este o bautura folosita de peste 2000 de ani, cu zeci de efecte curative atribuite de mii de consumatori. Ea provine din China antica, din timpul dinastiei Tsin. Principiile active recomanda Kombucco Orientalis pentru cancer, boli ale sistemului digestiv, boli si probleme specifice femeilor, boli ale sistemului vascular si limfatic, matreata, apetit, imbunatatirea vederii, ajuta la reducerea dependentei de alcool, caderea parului, boli ale sistemului respirator, slabire etc. Fiecare KIT Kombucco Orientalis contine tot ceea ce aveti nevoie pentru a obtine acasa simplu si usor 20 litri bautura Kombucco Orientalis suficienta pentru 2 luni de cura. 379.00
Descoperiti kombucco si chippewa (informatii detaliate):
     Descoperiti kombucco orientalis, remediul biblic folosit de pest
Nume produsDescrierePret (RON cu TVA)
Ce este Kombucco Orientalis? Kombucco este o bautura folosita de peste 2000 de ani, cu efecte curative atribuite de mii de consumatori din toata lumea. Ea provine din China antica, din timpul dinastiei Tsin, iar conform arhivelor istorice prima mentionare pare sa fie din Coreea antica.

Inca dinaintea anului 220 i.Hr. (in timpul dinastiei Tsin) se credea ca Kombucco are anumite proprietati magice, care asigura nemurirea, dar recent s-au facut cercetari si s-au dovedit si confirmat multe din proprietatile atribuite pana atunci doar speculativ.

Firma ElaStar a adus pentru prima data in Romania aceasta bautura sanatoasa, 100% naturala, efervescenta si cu gust proaspat, asemanator cu cel de cidru sau socata.

S-a stabilit ca prin intarirea sistemului imunitar si prin eliminarea toxinelor din corp devine foarte improbabil ca bacteriile si virusii care produc boli sa gaseasca un mediu propice pentru inmultire.

Mediul bogat creat de fermenti permite bacteriei sa transforme alcoolul in acid acetic, care este de fapt elementul principal in otet. In Kombucco a fost identificata bacteria Acetobacter aceti, subspecia Xylinum impreuna cu alte organisme asociate productiei de otet. Este interesant de observat ca otetul a fost utilizat de oameni de mii de ani. In cartea sa "Kombucco, The Essential Guide", Christopher Hobbs afirma: "Otetul a fost mentionat in scrierile asirienilor, grecilor si romanilor ca un medicament important prin el insusi".

Amintim de carcinomicina si carcinomidina, doua substante antitumorale recent descoperite a fi sintetizate de o specie de bacterii care se afla si in componenta Kombucco. Aceasta ar putea fi o partiala explicatie pentru actvitatea antitumorala a bauturii, dovedita de rezultatele incurajatoare obtinute de numerosi bolnavi de cancer, chiar in stadiu terminal.

Este bine sa precizam ca Kombucco este o bautura care nu provoaca dependenta si a fost chiar verificata indelung si admisa de o comisie a FDA (Federal Drug Administration), autoritatea medicala care se ocupa de autorizarea medicamentelor in Statele Unite ale Americii. In Romania, Ministerul Sanatatii a autorizat firma ElaStar pentru producerea suplimentului alimentar Kombucco Orientalis.
1.00
Istoria de peste 2000 ani a Kombucco Orientalis In anul 414 i.Hr., Kombucco Orientalis a fost denumit de catre coreeni "Ceaiul Divin". Mii de oameni din toata lumea o beau zilnic si se bucura de efectele ei binefacatoare. Prima mentionare pentru Kombucco Orientalis pare sa fie in Coreea antica, dar ea a aparut in China in timpul dinastiei Tsin. De aici s-a transmis in Japonia, Rusia si India, unde este consumata zilnic de un numar mare de oameni. Inca dinaintea anului 220 i.Hr. – in timpul dinastiei Tsin – se credea ca Kombucco Orientalis are anumite proprietati magice, care asigura nemurirea.

In anul 414, imparatul Japoniei Inkyo a cautat pana in Coreea pe cineva care sa-i vindece tulburarile digestive, si, dupa indelungi cautari, l-a gasit pe doctorul Kombu, care probabil a adus "Ceaiul Divin" cu el.

Razboinicii japonezi considerau proprietatile bauturii atat de speciale incat o luau cu ei in toate bataliile. Arhivele istorice arata ca obiceiul lor era sa pastreze bautura in butelci. Ei considerau aceasta ca o bautura relaxanta si datatoare de puteri.

Istoricii considera ca Kombucco Orientalis a fost folosita pentru prima data pentru proprietatile sale videcatoare in Orientul indepartat, in principal in Japonia, China si Coreea. Odata cu extinderea rutelor comerciale, vanzatorii orientali probabil ca au adus bautura cu ei mai intai in Rusia, apoi in Europa de Est. Obiceiul de a bea ceaiul fermentat s-a raspandit in Europa si a durat pana la restrictiile impuse de al doilea razboi mondial. El a impiedicat producerea de Kombucco Orientalis, datorita absentei ingredientelor de baza. Se stie ca Kombucco Orientalis a aparut in Germania odata cu schimbarea secolului, venind pe drumurile comerciale dinspre Rusia.

Inalta societate italiana a facut o reala pasiune pentru ceaiul fermentat in anul 1950, iar in 1960 cercetatorii stiintifici din Elvetia au descoperit ca a bea Kombucco Orientalis este mai benefic decat a manca iaurt.

Dupa al doilea razboi mondial, Kombucco Orientalis a fost redescoperita in Germania, de unde am adus-o in Romania, pentru ca si dumneavoastra sa va bucurati de toate proprietatile ei benefice.
1.00
Sute de cazuri de vindecari cu Kombucco Orientalis Sute de scrisori ale celor care au consumat Kombucco Orientalis gasiti pe sit-ul nostru:
http://tratament.vindecare.kombucco.eu/

Iata un exemplu:

Dr. Soraaya Sh. din Iran este cadru medical. El a publicat un articol intitulat "Kombucco inhiba cresterea celulelor maligne" in revista iraniana "Barag - e - saabs", Teheran/Iran vol. 5 (No. 25/martie 1996), paginile 18, 19 si 54. Intr-o scrisoare catre G. Frank, autorul unei carti despre Kombucco orientalis, Soraaya i-a scris: "Am distribuit Kombucco printre pacienti. Au avut rezultate bune si sunt foarte satisfacuti. Kombucco a fost utila pentru vindecarea bolilor prostatei, pintenilor calcaneeni, artritei reumatoide, cancerului maduvei osoase, fibromului uterin, fibrozei pulmonare si altele. Nu am auzit nici o plangere despre Kombucco. Rezultatele folosirii ceaiului Kombucco au fost suficient de bune pentru a-l accepta ca terapie perfecta. Si eu il folosesc in fiecare zi."
1.00
     Descoperiti ceaiul indian anti cancer Chippewa: folosit cu succe
Nume produsDescrierePret (RON cu TVA)
Ce este ceaiul indian chippewa? Ceaiul Chippewa a fost un tratament indian pe baza de plante. Rene Caisse, o sora medicala din Canada a recunoscut acest tratament in timp ce trata o pacienta in varsta, din Anglia, pe la inceputul anilor 1920. Pacienta a fost tratata cu ceai Chippewa pentru cancer de san de catre un vraci indian cu 30 ani in urma. Cand femeia i-a spus lui Rene despre cum tumoarea a fost eliminata de aceasta formula, ea a intrebat-o pe aceasta care este formula.

Rene a inceput sa trateze pacienti bolnavi de cancer in stadiu terminal la mijlocul anilor 1920, incepand cu matusa ei, care fusese diagnosticata cu cancer la stomac si la ficat si ii fusesera date inca 6 luni de trait. Matusa ei a mai trait inca douzeci si unu de ani fara sa-i reapara cancerul.

Rene si Dr. R.O. Fisher au inceput apoi sa experimenteze cu ceai Chippewa intr-un laborator improvizat in subsolul casei mamei sale. Dupa ce un grup de opt doctori a fost martor la miraculoasa vindecare a unui pacient ce era in grija sa (la solicitarea doctorilor), doctorii au trimis o petitie la Ottawa cerand guvernului sa-i furnizeze lui Rene spatii amenajate pentru tratament. Nu numai ca petitia a fost respinsa, dar Rene aproape ca a fost arestata pentru practicarea medicinei fara licenta! Numai pentru ca tratamentul era oferit gratuit a scapat fara sa fie arestata.

Pe la sfarsitul anilor 1920 Rene a facut experimente impreuna cu Dr. W.C. Arnold pe soareci. Soarecii erau injectati cu Rous Sarcoma si apoi tratati cu ceai Chippewa. Acestia au trait cu cincizeci si doua de zile mai mult decat ceilalti din experiment, pe care s-a incercat orice alt tratament.

Rene a renuntat la a mai fi sora medicala in 1929 si si-a dedicat tot timpul cercetarii ceaiului indian Chippewa, in apartamentul sau din Bracebridge, Ontario. A inregistrat un succes remarcabil in tratarea pacientilor cu cancer terminal, oameni care din punct de vedere medical erau ca si morti. Medicii nu le mai dadeau mult de trait. Ea a intrat de mai multe ori in atentia publicului si mass-mediei pentru urmatoarele sapte decade, facandu-si treaba si a incercat sa evite persecutarea publica. In mai multe randuri autoritatile au incercat sa o aresteze, dar de fiecare data eforturile lor au fost inutile.


Rene a protejat foarte mult formula deoarece se temea sa nu cada in mana comerciantilor fara scrupule si sa fie exploatata de acestia sau sa fie ingropata in cercetari medicale fara finalitate si fara intentia de a descoperi valoarea tratamentului. In mai multe randuri ea a refuzat sa divulge formula deoarece se indoia de sinceritatea motivelor celeilalte parti cu care trebuia sa colaboreze. In 1977, ea a semnat un document cu Resperin Corp din Canada, pentru formula cu patru plante, in care se stipula ca acestia sa faca teste complete asupra formulei. Daca nu faceau acest lucru, formula trebuia sa ajunga la Dr. C. Brush, cu care ea a facut teste clinice pe ceaiul Chippewa in anii 1960. Compania din Canada nu a finalizat testele, dar dintr-un motiv inca necunoscut formula a ramas la ei.

Dr. C. Brush, candva medicul personal al lui John F. Kennedy a invitat-o pe Rene la centrul sau de cercetari, in 1959. El spune ca Rene i-a dat numai lui "adevarata formula" care continea patru plante in plus. Brush a facut studii clinice timp de opt ani si a consumat-o el insusi cand s-a imbolnavit de cancer. El pretinde ca numai ceaiul Chippewa si nimic altceva a fost ceea ce l-a vindecat de cancer.

Dr. C. Brush si Caisse au efectuat teste pe soareci si au tratat pacienti cu cancer in faza terminala sub supravegherea a 18 medici. Dupa trei luni de cercetari, Brush si directorul sau de cercetari, Dr. Charles McClure au ajuns la concluzia ca ceaiul Chippewa "a aratat ca poate cauza o recesiune a masei canceroase" la soareci. Mai mult chiar, Brush afirma ca "Dpdv. clinic, pacientilor ce sufera de cancer dovedit patologic, li s-a redus durerea si li s-a micsorat masa celulara canceroasa; pacientii au luat in greutate si au aratat o imbunatatire a starii generale a sanatatii... Rezultate benefice remarcabile au fost obtinute si pentru cazuri de pacienti ce erau "la sfarsit de drum", unde s-a dovedit ca prelugeste viata si calitatea vietii. Doctorii nu afirma ca ceaiul Chippewa este un tratament garantat dar spun ca este benefic.".
1.00
Chippewa pentru animalele de companie O problema in crestere
Studiile arata ca probabilitatea ca animale de companie sa sufere de cancer in decursul vietii este in crestere. Astfel, aproape 50% din animalele de companie de peste 10 ani din America de Nord vor suferi de cancer. Desi cauzele nu sunt toate cunoscute, majoritatea se gasesc in mediu: pesticide, conservanti pentru mancarea de animale, fumatul pasiv, dieta incorecta si sedentarismul; toate contribuie la degradarea starii de sanatate si implicit imbolnavirea animalelor de companie.
In plus, animalele ca si oamenii sufera de afectiuni precum artrita, ce ii pot provoca animalului la care tineti dureri considerabile si care ii limiteaza posibilitatea de a face miscare suficient ducand implicit la o moarte prematura.Ceaiul Indian Chippewa pentru animale de companie

Tratamentul pentru cancer pentru un animal de companie poate fi foarte scump. De aceea (n.t. in SUA) un numar din ce in ce mai mare de medici veterinari si crescatori de animale se indreapta catre tratamente alternative si complementare mai ieftine. Printre suplimentele utilizate se numara si ceaiul Indian Chippewa, pentru aceleasi motive pentru care se foloseste si la oameni.

Ceaiul Indian Chippewa poate ajuta la sanatatea pet-ului dv. astfel:

Intarind sistemului imunitar prin marirea numarului de anticorpi.
Ajutand organismul sa distruga celulele benigne si tumorile.
Protejand celulele impotriva radicalilor liberi.
Intarind muschiii, organele si tesuturile.
Eliminand depozitele de toxine din organism, inclusiv metale grele si alte toxine din mediu.
Ajutand in detoxifierea intestinelor.
Facand mai puternice si mai flexibile oasele, articulatiile si plamanii.
Purificand sangele.


Prevenirea imbolnavirilor
Cea mai buna terapie este prevenirea. Pentru a va asigura ca animalul dv. ramane sanatos, fiti sigur ca:

Il duceti periodic la veterinar pentru a descoperi din timp daca este bolnav.
Ii dati animalului mancare sanatoasa. Evitati mancarurile cu aditivi alimentari.
Lasati animalul sa faca suficienta miscare.
Ii dati suficienta apa filtrata.
Evitati folosirea agentilor de curatare si spreiurilor chimice in casa. Folositi in locul acestora produse de curatat biologice.
Evitati sa expuneti animalul la fum de tigara.
Evitati sa folositi pesticide sau alte chimicale pentru plante in zona unde animalul dv. se joaca.
Oferiti-i animalului multa dragoste si atentie.
Folositi ceai Indian Chippewa zilnic pentru a-i intari sistemul imunitar si pentru a-i curata toxinele din organism.


Dar pot sa-i dau Ceai Indian "Chippewa" si animalutului meu?

Ceaiul Indian "Chippewa" poate fi administrat multor specii de animale de companie incluzand cainii si pisicile. Formula este aceeasi - dozajul este de regula mai mic pentru a fi proportional cu marimea animalului. Ceaiul Indian "Chippewa" este utilizat in primul rand ca un supliment pentru cancer , la fel ca in cazul oamenilor, dar poate fi utilizat si preventiv.

Cat ceai Chippewa trebuie sa ia animalul meu?

Dozajul variaza in functie de dimensiunea animalului de la 15 ml la 75 ml de ceai pe zi. Noi va recomandam urmaotarele dozaje in functie de greutatea animalului:Greutate animal Dozaj
Pana la 6Kg 15 ml pe zi
6 - 18 Kg 15 ml, de doua ori pe zi
18 - 35 Kg 30 - 60 ml, de doua ori pe zi
Peste 35 Kg 60 - 75ml, de doua ori pe zi


Este ceaiul Chippewa diferit pentru oameni si animale?

Ceaiul Chippewa functioneaza la fel atat pentru animale cat si pentru oamni. Ceaiul poate fi folosit suplimentar in lupta pentru prevenirea cancerului. Singura diferenta este cantitatea pe care animalul trebuie sa o consume, care este mai mica decat trebuie sa consume un om pentru aceeasi afectiune. Ca in cazul oamenilor, ceaiul Chippewa nu influenteaza tratamentele medicamentoase si s-a observat ca reduce efectele secundare ale chemoterapiei si creste energia si vitalitatea.

Animalul meu nu vrea sa ia ceaiul - ce pot sa fac?
Exista cateva metode pentru a administra ceai Chippewa animalului dv. O solutie ar fi sa amestecati ceaiul in mancarea favorita a animalului dv. - pui, peste etc. Utilizati numai atata mancare cat este nevoie pentru ca acesta sa nu mai simta gustul ceaiului, pentru a-si lua doza. Hraniti-i cu o pipeta (pisici si caini mici) sau o seringa (caini mai mari). Aceasta este metoda preferata, deoarece ceaiul nu este diluat in nici un fel si este administrat direct. Desi este recomandat sa-i dati animalului dv. ceai Chippewa cu o ora inainte sau doua ore dupa masa, multi oameni au obtinut rezultate amestecandu-l direct in mancarea animalului.

Un alt mod de administrare este sa-i puneti ceaiul in apa de baut. Probabil va trebui sa experimentati sa vedeti care metoda functioneaza cel mai bine la animalul dv.Am inceput sa-i dau ceai Chippewa cainelui meu Malamute/Wolf - femela (n.t. specie de caine incrucisata cu lup alsacian). Am amestecat Chippewa cu mancare de pui calda. Dupa ce a incercat de cateva ori, a refuzat sa o mai manance. Am cumparat o seringa mare de la farmacie - am mai preparat o data ceai Chippewa - si i-am dat direct in gura, pe la comisura, ridicandu-i putin obrazul din dreapta si apasand treptat pe seringa. La acest ceai am adaugat cateva picaturi dintr-un indulcitor 100% natural. A functionat bine si acum il bea singura din bol. Pun bolul jos si plec de langa el. Ea il bea intotdeauna. Daca stau sa ma uit nu-l bea. Sper ca scrisoarea mea sa ajute si pe altii. O experienta frustranta a devenit acum ceva foarte usor. - Vonnie, Ontario, Canada
1.00
Cum functioneaza ceaiul indian anti cancer Chippewa? Ceaiul Chippewa este o formula din opt plante sub forma de pulbere. Plantele sunt crescute, culese, facute pulbere si apoi mixate respectand cu strictete reteta originala. Pulberea de plante este apoi consumata sub forma de infuzie ce se prepara cu respectarea instructiunilor de utilizare prezente in fiecare plic de ceai.

Fiecare planta din formula are anumite proprietati care pot ajuta organismul in mai multe feluri:Ciulinele sfant: Ciulinele sfant este cunoscut ca avand efecte antibiotice care curata si stimuleaza sistemul digestiv.
Radacina de brusture: Folosit separat, brusturele este utilizat frecvent ca stimulent digestiv si al apetitului datorita stimularii secretiilor gastrice si biliare. Printe afectiunile pe care obisnuieste sa le trateze se numara: anorexie, afectiuni renale, cistite, arsuri, urcioare, dureri, reumatism, guta, sciatica si o multitudine de afectiuni cutanate. De asemenea, elimina excesul de fluid din organism si este o sursa de crom, magneziu, silicon si thiamine.
Laminaria (alga bruna): Laminaria contine mult iod si minerale rare si regleaza activitatea glandei tiroide si metabolismul.

Trifoi rosu: Trifoiul rosu este utilizat pentru a purifica sangele. De asemenea se utilizeaza ca anti-spasmodic si reducele simptomele de bronsita si tusea. Se utilizeaza frecvent impreuna cu brusturele si macrisul galben pentru tratarea eruptiilor si a altor afectiuni cutanate.

Trifoiul rosu este o sursa de multi nutrienti printre care enumeram calciu, crom, magneziu, niacin, fosfor, potasiu, thiamin si vitamina C. Trifoiul rosu este considerat si ca una dintre cele mai bogate surse de isoflavone (substante solubile in apa care se comporta ca estrogenii si sunt gasite in multe plante).

Isoflavonele izolate din trifoiul rosu au fost studiate pentru eficienta lor in tratarea unor forme de cancer. Se crede ca isoflavonele previn proliferarea celulelor canceroase si chiar ca acestea pot distruge celule canceroase. Testele pe animale si de laborator au descoperit ca isoflavonele din trifoiul rosu pot proteja impotriva dezvoltarii celulelor de cancer la san.

Ulm cu coaja neteda: Scoarta ulmului cu coaja neteda intareste si calmeaza mucoasele si dizolva mucusul in exces din organe, tesuturi, ganglioni limfatici si terminatiile nervoase. De asemenea, ajuta la detoxifierea organismului si intretine oasele si articulatiile. A fost utilizat pentru a trata afectiuni ale sistemului digestiv precum: gastrita, ulcere si colite, precum si alte afectiuni cum ar fi hemoroizii, vaginite si diverse afectiuni cutanate.

Radacina de revent turcesc: Radacina de revent are actiune purgativa excelenta pentru tratarea constipatiei si efect astringent care activeaza curatarea intestinului. Are abilitatea de a curata toxinele depozitate in intestin si proprietati antiseptice.

Nasturel: Nasturelul este o sursa naturala bogata in phenylethylisothiocyanate (PEITC), care ii da plantei gustul piperat distinctiv.

Studii stiintifice au aratat ca PEITC poate distruge celulele canceroase si poate preveni agentii ce produc cancer sa fie metabolizati in carcinogeni si stimuleaza activitatea enzimatica implicata in detoxifierea (eliminarea) carcinogenilor.

In anii 1990, teste ce includeau adminsitrarea de nasturel la fumatori a demonstrat ca fumatorii care consumau cate 50 grame de nasturel la fiecare masa erau protejati de o substanta carcinogena foarte puternica (NKK) asociata cu tutunul si care cauzeaza cancer pulmonar.

Nasturelul contine de asemenea methylsulphinylalkyl glucosinolate, un precursor al mai multor methylsulphinylalkyl isothiocyanate (MEITC) – cel mai des intalnite in broccoli si varza de Bruxelles si impreuna acesti compusi formeaza o arma mult mai puternica impotriva cancerului.

Macris marunt: Macrisul marunt distruge tesuturile straine (precum masele tumorale) si depozitele toxice din organism si stimuleaza sistemul imunitar al organismului. Macrisul marunt este foarte bogat in vitamine si minerale. De asemenea, acesta reduce inflamatiile.


In plus fata de proprietatile specifice fiecarei plante, combinarea lor in acest mod genereaza un efect sinergetic despre care exista dovezi ca reduce sau elimina tumorile canceroase si trateaza multe alte afectiuni.

1.00
De ce trebuie sa folosesc Chippewa? Cu toate ca ceaiul Chippewa nu este un medicament, multa lume considera ca a fost ajutata in imbunatatirea starii de sanatate. Cititi pagina cu marturii pentru a descoperi cum a ajutat acest ceai diverse persoane pentru diverse afectiuni.

Multi oameni utilizeaza ceaiul Chippewa ca o alternativa sau complementar tratamentului conventional (care inerent este distructiv) al cancerului. Altii il utilizeaza deoarece considera ca reduce efectele secundare ale chemoterapiei sau iradierii. Altii il utilizeaza ca pe un supliment zilnic pentru a-si mentine si/sau imbunatati starea de sanatate sau ca o masura preventiva impotriva bolilor deoarece se pare ca imbunatateste sistemul imunitar.

Din ce in ce mai multe persoane il administreaza animalelor de companie, pretinzand ca le reduce durerea de artrita si prelungeste viata (si imbunatateste calitatea vietii) pentru animalele cu cancer terminal. Vedeti pagina "Animale de companie" pentru detalii.

Daca decideti sa utilizati ceaiul Chippewa pentru cancer sau alta problema grava de sanatate, va recomandam dozajul maxim. Ca supliment sau pentru uz preventiv, recomandam un dozaj mai mic.
1.00
Este ceaiul Chippewa sigur? Spre deosebire de tratamentele traditionale pentru cancer, Ceaiul Indian Chippewa nu are efecte secundare cunoscute. Ocazional, cand este consumat pentru prima oara, poate da o ameteala usoara. Aceasta este cauzata in principal de toxinele ce se elimina din organism la prima utilizare. In mod normal, ameteala poate fi eliminata doar prin reducerea dozei pana aceasta dispare, apoi dozajul poate fi crescut treptat.

Ceaiul Chippewa comercializat de noi este adus direct din SUA, unde este produs exclusiv din plante proaspete, fara pesticide si sunt mixate chiar inainte de a fi trimise pentru a-si mentine eficienta si prospetimea. Formula nu are adaugate in plus nici un fel de chimicale. Plantele sunt masurate si mixate cu grija pentru a asigura eficienta si calitatea fiecarui lot.
1.00
Exemple de cazuri vindecate Scrisorile si e-mail-urile de mai jos sunt de la consumatori de ceai Indian Chippewa care au contactat producatorul din SUA si si-au impartasit experientele lor despre rezultatele pe care le-au obtinut multumita ceaiului Indian Chippewa. Acestia au fost contactati de producatorul din SUA pentru a verifica veridicitatea afirmatiilor. Daca doriti sa adaugati si dv. experienta dv. aici contactati-ne. Confidentialitatea dv. va este garantata.\"Sunt un cercetator si un chemoterapeut oncolog pregatit la Johns Hopkins Hospital, si am fost profesor de oncologie la Washington University si la University of Miami, si nu am fost pregatit pentru lucrurile pe care urma sa le vad.\"

\"Aceasta pregatire, impreuna cu alte regimuri precum nutritia si tehnici pentru corp si spirit au fost cheia succesului obtinut la pacienti... care erau in faza \'terminala\'. Am pacienti cu cancer cu metastaze la care s-a produs remisiunea completa dovedita de examen clinic, biopsii si radiografii. Desi am testat numai pe cativa dintre pacienti...indica o descoperire majora pentru medicina.\"

\"Sunt foarte incantat ca pot cerceta acest preparat din moment ce functioneaza fara sa aiba efecte secundare. Conceptele mele despre medicina si sanatate s-au schimbat drastic. (nt. producatorul din SUA) are cele mai inalte standarde etice si morale.\"

Victor A. Marcial-Vega, M.D.


\"...mama mea din Suedia se simtea mult mai bine cand am plecat, ceea ce a fost o usurare pentru mine. Ea a promis sa continue cu ceai Chippewa, chiar daca lua o doza mult mai mica decat era recomandat. Dar era foarte sceptica si nu prea credea in acest ceai, iar gustul nu-i placea absolut deloc. Se astepta sa-i fie din ce in ce mai rau, ca tumorile vor creste iar cancerul o va ucide pana la urma.

Pe 22 iulie era programata sa se duca din nou la spital pentru o examinare detaliata sub anestezie. Dar deoarece doctorul nu a gasit nici o problema la radiografie (spre deosebire de ultima oara), ei au trimis-o din nou acasa in ziua urmatoare. In seara zilei de 22 am primit un e-mail de la sora mea spunandu-mi ca doctorii nu au mai gasit nici o tumoare!!! Chiar si testele de sange erau bune.

Este FANTASTIC!!! Imediat am sunat-o pe mama, la spital, pentru a o felicita si ea era foarte fericita, cu greu credea ca este adevarat.

Doresc sa va multumesc foarte mult pentru ajutorul si sfaturile pe care mi le-ati dat in timpul acestor luni, de cand v-am scris prima data despre mama mea. Sunt atat de fericita ca am putut gasi ceai Indian Chippewa pentru mama mea, pe care cred ca a ajutat-o mult sa scape de cancer.


Marie-Louise, Indonesia

\"Am fost diagnosticata cu cancer mamar bilateral. O dubla mastectomie mi-a fost recomandata din cauza naturii cancerului. Am ales sa fac o extirpare a nodulilor limfatici pentru biopsie. S-au gasit celule canceroase si in tesutul din jurul ganglionilor. Mi s-a recomandat iradiere si chemoterapie; eu am ales sa nu fac nici una din ele. Am inceput tratamentul cu ceai Indian Chippewa, cate 100ml, de 3 ori pe zi si terapie cu hormoni, Tamoxifan.

\"Am observat imbunatatirea starii generale. ..un test de sange a aratat ca inca mai am activitate tumorala. (o luna mai tarziu) testul a fost repetat si a iesit absolut normal. Am facut si o mamografie..care nu a aratat nici o urma de tumori.

\"Voi continua cu o doza de mentenanta de 100ml pe zi. Am incetat sa mai iau Tamoxifan din cauza efectelor negative ce pot aparea pe termen lung. Sunt sigur ca ceaiul Indian Chippewa este ceaiul care m-a vindecat. Sper si ma rog sa fie disponibil pentru toti cei care au nevoie de el.\"

Brenda, Massachusetts
..la inceputul lunii aprilie am fost diagnosticat cu celule canceroase mari.....erau tumori multiple (doua) si se raspandisera la ganglionii limfatici din partea dreapta a gatului...acestea au fost vesti devastatoare......Imediat am intrat pe Internet pentru informatii si un bun prieten mi-a spus despre ceaiul Indian Chippewa..Eu...v-am gasit pe voi si am inceput sa iau ceaiul din 8 plante,,,,,poveste lunga spusa pe scurt Am facut chimioterapie....taxil si carbo platin........In 2 iulie am facut tomografie din cap pana in picioare........rezultat final......O revenire spectaculoasa....singurul lucru ramas din tumori este o calcifiere minora si in ganglionii limfatici numai tesut sanatos.....o situatie cu adevarat remarcabila..........Asta este povestea mea.....Intr-adevar un miracol......Multumesc Domnului!!!

...Analizele mele de sange nu au iesit niciodata din normal....cand au iesit din normal a fost atunci cand am facut chimioterapie si si-au revenit dupa zece zile....nu mi-a fost rau niciodata de la chimioterapie.....am jucat golf in aceeasi zi in care am facut chimioterapie....in prima ora a fost putin cam dur de la durere, dar dupa aceea a fost bine.

Mike, Pennsylvania

\"Am 49 ani si jumatate si am..hipoglicemie, hipotiroidism, fibromialgie..menopauza, bronsita cronica, multe alergii si..dermatita. Iau premerin, prozac si synthoid.\"

\"Cand voi primi noul plic cu ceai Chippewa voi fi la al 16-lea litru. Pana acum pielea s-a vindecat... alergiile par sa fie mai bine, problemele cu respiratia mai bine, durerea cronica a disparut in proportie de 90%. De restul nu sunt sigura, dar fara durerea cronica, pot trai cu restul de probleme.\"

Am comandat ceai Indian Chippewa de la dv. acum aproximativ 4 luni pentru cancerul de san al mamei mele. Ea a facut chimioterapie (6 tratamente) si a luat ceai Indian Chippewa cu incredere. Cancerul ei este aproape disparut (tumorile). Cu toate acestea acum face si terapie prin iradiere.
Apropo, sistemul dv. de comanda a suferit un upgrade util de ultima oara cand am comandat. Tineti-o tot asa...
Anonim

Carol, Oregon
\"Tocmai am terminat 26 saptamani de chemotherapie. In acest timp am folosit si ceai Indian Chippewa, cate 3 portii de cate 100ml pe zi. ...numarul leucocitelor a ramas in limite normale. Doctorii au spus ca nu au vazut pe nimeni niciodata care sa suporte chemoterapia asa cum a suportat-o eu. Cand le-am spus de ceaiul acesta, nici n-au vrut sa auda despre ce este vorba. La ultimele analize de sange si tomografie nu au gasit nici o urma de cancer. Sunt sigur ca fara ceai Indian Chippewa, finalul ar fi fost cu totul altul. Dumnezeu sa va binecuvanteze..\"

John, Michigan

Sunt aproape 2 luni de cand eu si John luam ceai Indian Chippewa si am simtit diferenta in starea noastra de sanatate. Sotul meu are diabet de tip 2. Inca isi supravegheaza dieta si isi ia medicamentele ca de obicei, si ultima oara cand a fost la doctor acesta i-a spus ca este un om normal. Am donat sange pentru bolnavii de cancer in mod regulat timp de mai multi ani. Pana acum am facut asta de mai mult de 225 ori. Ceea ce m-a facut sa nu mai pot sa donez sange a fost procentul de fier din sangele meu (trebuie sa fie de cel putin 38%). De cand am inceput sa beau Chippewa, analizele mele au revenit la normal. Sunt sigura ca sunt mai multe schimbari in bine, insa nu atat de notabile. Multumesc mult pentru acest \"ceai\" minunat.
Gail, Texas


\"Ne tratam cu ceai Chippewa doi caini de vanatoare de 13 ani. \"Bulet\" ne-a depasit toate asteptarile, si veterinarul lui incepe acum sa creada in acest ceai. Am dus-o la veterinar si pe \"Goldie\", colega lui Bulet. Goldie parea dezinteresata de tot... desigur, credeam ca va fi eutanasiata. Cand am dus-o la veterinar, nu i-a putut face radiografii pentru ca era prea slabita. La examinarea clinica, i s-a gasit o tumoare atat de mare incat strangula arterele pulmonare care trimit sange la picioarele din spate. Nici nu avea puls in picioare. Vasele de sange chiar isi schimbasera pozitia, incercand sa irige picioarele din spate. Am inceput imediat sa-i dau ceaiul Chippewa (se fac 2 saptamani deja). Trebuie sa-i dau cu o seringa, de 2 ori pe zi, cu o ora inainte de masa... si poate sa manance! Acum mananca mai mult decat oricand, este mult mai activa si vrea mai multa atentie. Este o schimbare enorma. Are scaune normale si doarme bine noaptea.\"

Terri - MA
\"Va scriu pentru a va spune despre catelul meu Keno, care a fost diagnosticat cu melanom bucal in noiembrie 2002. Imediat dupa aceea am auzit de ceaiul Chippewa. L-am cumparat si i l-am dat lui Keno in fiecare zi. Acest cancer pe care il are era foarte agresiv si i s-au dat 4-5 luni de trait. Datorita acestui ceai al dv., Keno a trait pana in 6 Octombrie 2003. Veterinarului lui Keno nu-i venea sa creada cat de bine ii mergea. VA MULTUMIM FOARTE MULT PENTRU CA NE-ATI DAT ACEST TIMP IN PLUS PENTRU A-L PETRECE CU IUBITUL NOSTRU CATEL, KENO!!!!\"
Susanne
1.00
::: Slabire :::
Nume produsDescrierePret (RON cu TVA)
KIT Kombucco Orientalis Super Slim (slabire naturala) Kombucco Orientalis este o bautura folosita de peste 2000 de ani, cu zeci de efecte curative atribuite de mii de consumatori. Ea provine din China antica, din timpul dinastiei Tsin. Principiile active recomanda Kombucco Orientalis pentru cancer, boli ale sistemului digestiv, boli si probleme specifice femeilor, boli ale sistemului vascular si limfatic, matreata, apetit, imbunatatirea vederii, ajuta la reducerea dependentei de alcool, caderea parului, boli ale sistemului respirator, slabire etc. Acest KIT are toate calitatile Kombucco Orientalis clasic, si in plus, proportiile in care sunt mixate plantele sunt optimizate special pentru a se obtine efecte sporite in reglarea metabolismului si mai ales in curele de slabire. Este indicat in special persoanelor cu probleme de greutate, obezitate, celulita, dar si celor care doresc sa ajunga la greutatea si silueta optima, pe cale naturala. DESCOPERITI UNUL DINTRE PUTINELE PRODUSE CARE GARANTEAZA O SLABIRE 100% NATURALA, FARA EFECTE NEGATIVE SI FARA SA PUNETI LA LOC. Fiecare KIT Kombucco Orientalis contine tot ceea ce aveti nevoie pentru a obtine acasa simplu si usor 20 litri bautura Kombucco Orientalis suficienta pentru 2 luni de cura. 259.00
Otet de Cidru de Mere 30 tablete dublu-concentrate (pentru o luna) Cura de CIDRU la cel mai mic pret de pe piata in Romania. Slabiti Natural cu un produs American - acum cu tabletele dublu-concentrate de la ALB. Comandati pentru mai mult de o luna si economisiti: Cumparati 3 primiti 4 (1 Gratuit) = Pentru 4 luni (36 lei/flacon) Cumparati 6 primiti 9 (3 Gratuite) = pentru 9 luni (32 lei/flacon) Cumparati 7 primiti 12 (5 Gratuite) = Pentru 1 an (28 lei/flacon) 49.00