GHEARA MATEI CAT'S CLAW 90 capsule

contact
Categorii
Marci

GHEARA MATEI CAT'S CLAW 90 capsule

65.06 RON
Cumpara produs
Stoc: Pe stoc
Specificatii GHEARA MATEI CAT'S CLAW 90 capsule
  • Marca: ORGANIKA (Preturi de Depozit)
  • Rating: [0] voturi
Alte detalii

catsclaw.jpg

CAT’S CLAW Extract

Ghiara pisicii / Ghiara matei

Una de Gato

Immunaid => Intaritor Imunitar

Extras concentrat 4:1 (echivalent 500mg pulbere)

Extras din scoarÅ£a (bark) planta salbatica 

90 capsule

Un produs pur de la Organika

Extrasa din  scoarÅ£a de Uncaria Tomentosa (Wild)(Varianta Salbatica) DC. (nu din radacina sau din plante de cultura)

Fabricat sub ÅŸtampilele QCM si ISO 9001

Alte firme folosesc radacina care este toxica (fa click aici)

Sindromul Autoimum

Imunostimulant puternic,  Artrita, Bursita, Alergii, Diabet, Lupus, Sindrom de oboseala cronica, Cancer, Herpes, Neregularitati Menstruale, Afectiuni ale Stomacului ÅŸi Intestinelor, Boala Lyme (cauzata de bacteria Borrelia burgdorferi)

Exista dou categorii de plante comercializate sub denumirea de Cat's Claw,  Uncaria Tomentosa  si Uncaria guianensis. Din cauza ca Uncaria Tomentosa  este rara si mult mai scump de procurat, unii producatori listeaza Uncaria Tomentosa  cind de fapt produsul contineUncaria guianensis. Exista o mare diferenta intre  compozitia celor doua in ceea ce priveste continutul de POA (Pentacyclic oxindole alkaloids) si TOA (Tetracyclic oxindole alkaloids).  In Uncaria Tomentosa predomina POA in timp ce in Uncaria guianensis predomina TOA. De asemenea multi producatori utilizeaza radacina si crengile plantei. Acestea sunt bogate in  TOA. Numai scoarÅ£a plantei este bogata in POA si nu contine TOA. In termeni mai simpli, cercetarile au indicat ca in timp ce POA sunt benefici, TOA pot chiar actiona in sens contrar. Poti citi mai multe facind click aici

Cat’s Claw (in traducere Româneasca Ghiara Pisicii sau Ghiara Matii) (Uncaria Tomentosa) este o planta care creste numai in padurea tropicala din Peru. Proprietatile atribuite lui Cat’s Claw sunt:

  • Adaptogenica
  • Anti-microbiala
  • Antioxidanta
  • Anti-virala
  • Anti-inflamatoare
  • Anti-tumorala

Cat's Claw favorizează curăţirea organismului prin eliminarea toxinelor din tubul digestiv, ficat, vezica biliară etc., cu proprietăţi puternic imunostimulatoare, antivirale, anti tumorale

Dr. Brent Davis descrie Cat’s Claw ca pe un “Deschizator de Drumuri” referindu-se la abilitatea ei de a detoxifica tractul intestinal si de a trata diferite afectiuni ale stomacului si zonei abdominale (Cat’s Claw News, Mai/Iunie, 1995)

Referindu-se la Cat’s Claw, renumita revista Newsweek relateaza ca aceasta planta a fost folosita de mult timp in Peru pentru tratarea Astmei, Ulcerului si Cancerului (“Nature’s Biggeste Sellers”, Newsweek, Noiembrie 6, 1995, pagina 68).

Proprietatile ei anti-inflamatoare si-au gasit utilizarea in tratarea Artritei (Journal of Natural Products, 54, 1991: Pagina 453)

Detectarea predispozitiei pentru cancer se face si prin analiza “activitatii mutagenice” in urina (capacitatea de a crea mutatii genetice). Un studiu a fost efectuat pe un lot de fumatori. Dupa tratamentul cu Cat’s Claw, urina fumatorilor a indicat o reducere dramatica a activitatii mutagenice (“Mutagenic and Antimutagenic Activity of Uncaria”, Journal of Ethnopharmacy, 38, 1993: pagina 63)

Alcaloizii din Cat’s Claw au un effect puternic Imunostimulator, ajutind celulele albe si macrofagele sa devoreze materiile straine si microorganismele (Steinberg, Phillip N., C.N.C., "Cat's Claw Update (Uncaria Tomentosa): That Wondrous Herb from the Peruvian Rain Forest," Townsend Letter for Doctors, August/September, 1995).

Cat's Claw a fost folosita cu succes in tratarea bolii Lyme cauzata de bacteria Borrelia burgdorferi (infestare prin muscatura de capusa)

Cat's Claw de la Organika este extras din scoarÅ£a plantei nu si din radacina sau alte parti intru-cit scoarta  este partea bogata in POA si nu contine TOA.

De altfel Cat's Claw intra si compozitia Suportului Imunitar complex: IMMU-9 pe care il gasiti la noi in farmacie.

COMPOZITIE:

Extract Concentrat 4:1 din scoarta de Uncaria Tomentosa/ Salbatica (Wild), Varietatea DC:125 mg; Echivalentul a 500 mg pulbere. Intr-o baza de proteina extrasa din orez brun.

ADMINISTRARE: 
1-3 capsule pe zi 
Doza de soc: 6 capsule pe zi

Penrtru cei care au dificultati in inghitirea pastilelor acest produs exista  la noi in farmacie si sub forma lichida. Unii nutritionisti recomanda administrarea simultana a celor doua forme (pulbere si lichida) luind simultan 1/2 din doza recomandata pentru fiecare forma. Motivul este ca daca lichidul luat sublingual ajunge rapid in singe, pulberea trece intii prin tractul digestiv si deci este absorbita mai tirziu. Alti nutritionisti recomanda capsulele (cu pulbere) pentru bolnavii cu afectiuni la stomac sau intestine.

A nu se administra impreuna cu alta medicatie pentru ulcer stomacal. 
A nu se administra femeilor gravide sau care alapteaza

Nota: Preturile afisate contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Specificatiile pentru produsul GHEARA MATEI CAT'S CLAW 90 capsule au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pret GHEARA MATEI CAT'S CLAW 90 capsule poate fi schimbat fara notificare prealabila. Va rugam inainte sa comandati un produs sa cititi Termeni si conditii.
Top
Timp generare pagina: 0.1155 sec.
sc Medical Active srl, CIF: RO16463753, Reg.Com.: J09/441/27.05.2004 - 8
Copyright © 2007-2010
realizat de webdesignagency.ro
site valid XHTML 1.0 Transitional
site valid CSS 2.1