contact
Categorii
Marci

Cer Instelat fibra optica rigips

2,356.00 RON
Cumpara Produs
Stoc: Pe stoc
Specificatii Cer Instelat fibra optica rigips
  • Marca: SpaceArt Creations...
  • Rating: [0] voturi
Alte detalii

Cer Instelat din fibra optica realizat pe placi rigips, ideal pentru living, bar, club, restaurant etc 


Tavanul instelat contine : structura stelara cu diverse magnitudini de stele, constelatii, sursa Iluminare Led si telecomanda


 

 

 

 

 

De ce sa aleg un Cer Instelat fibra optica rigips SpaceArt? 

    Cerul Instelat din fibra optica pe rigips este o decoratiune interioara ce ofera o ambianta unica si exceptionala livingului, barului, restaurantului, spa-ului dumneavoastra, combate stresul, indeamna la relaxare si meditatie, ofera o ambianta romantica pentru adulti, este relaxant, educational pentru tinerii pasionati de astronomie si peste toate ofera mai mult stil si originalitate spatiului personal.

 

Aplicatii / Destinatii pentru Cerul instelat din fibra optica rigips 

    Pe placa de rigips realizam cu ajutorul fibrei optice imaginea Cerului Instelat, pentru a va putea relaxa si bucura de efectul stelelor. Ideale pentru: Livingul dvs. hotel, motel, pensiune, case de vacanta, cinematografe, camere de terapie, saloane de masaj, rent rooms, camere de meditatie, gradinite, internate, piscine etc.

 

Comanda / Livrare ~ Cer instelat fibra optica rigips SpaceArt:

   Cer Instelat din fibra optica pe rigips SpaceArt, se realizeaza la comanda clientului in dimensiunile solicitate de acesta sau propuse in cadrul consilierii acordate gratuit de noi. Preturile se formeaza in functie de suprafata efectuata, numarul de dimensiuni folosite, si sursa de iluminare. 
    Lansand aceasta comanda doar ne instiintati de dorinta dvs de a achizitiona acest produs dupa care ve-ti fi contactat in vederea stabilirii datelor si pretului exact pentru realizarea creatiei Cerul Instelat conform dorintei dvs.

 

Garantie : Cer Instelat fibra optica rigips SpaceArt

     Decoratiunile interioare Cer Instelat din Fibra Optica  rigips SpaceArt, beneficiaza de un certificat de originalitate si garantie ce va asigura achizitia facuta si termenul legal de garantie de 1 an. Legat de durata de viata a decoratiunilor Cer instelat Instelat din Fibra Optica oferit de SpaceArt-Shop, fibra optica este un material plastic rezistent la apa si umezeala, low smoke & halogen-fee, sursa de iluminat cer instelat fibra optica Led are ca durata de viata peste intre 1000 si 60.000 de ore in functie de sursa Led aleasa.

 

Tehnologia folosita pentru Cerul instelat Fibra Optica rigips SpaceArt :

    Fibra optica este montata pe placa de rigips inainte de a-l monta clientului, pentru a obtine efectul unui Cer Instelat, se foloseste Fibra Optica de diverse magnitudini (pentru a creea stele de diferite dimensiuni), Fibra Optica stransa la un capat pentru a putea fi iluminata cu o Sursa de Iluminare.  Pentru a realiza decoratiuni interioare cu Cer Instelat din fibra optica SpaceArt cu mare valoare artistica am dezvoltat dispozitive de proiectie speciale ce ajuta la realizarea unui Cer Instelat cu constelatii si stele de diverse marimi.

 

 

Realizam orice model de Cer Instelat din fibra optica in dimensiunile solicitate de dvs. Pentru o oferta de pret va rugam sa ne contactati (click aici) cu detalii privind dimensiunile si modelul dorit.


 

*Dat fiind caracterul de unicat al fiecarei decoratiuni interioare SpaceArt,  imaginile SpaceArt sunt afisate in scop de prezentare si nu au caracter contractual.

Nota: Preturile afisate contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Specificatiile pentru produsul Cer Instelat fibra optica rigips au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pret Cer Instelat fibra optica rigips poate fi schimbat fara notificare prealabila. Va rugam inainte sa comandati un produs sa cititi Termeni si conditii.
Top
Ultimele Magazine | Ultimele Produse
SpaceArt International, CIF: j40/4621/2005, Reg.Com.: RO17340694 - 10
Copyright © 2007-2009
realizat de webdesignagency.ro
site valid XHTML 1.0 Transitional
site valid CSS 2.1